Som så mange andre festivaler rundt omkring i Danmark, så har Ribe MetalFestival også brug for frivillige kræfter for at kunne stable en fed festival på benene.

Vi har brug for alle der kunne have interesse. Har du tidligere erfaring er det selvfølgelig et plus, men absolut ikke et krav, hvis bare du har gå-på-mod og lyst til at knokle og lære nyt. 

Skriv til os på frivillig@ribemetalfestival.dk

Hvad har vi brug for?

SoMe 
I dag er størstedelen af promoveringen rykket ind på de sociale medier. Derfor har vi brug for hjælp netop her.

Har du styr på de sociale medier, har du styr på sproget og grammatikken og kunne du tænke dig at arbejde med sociale medier? Så har vi en opgave til dig, hvor du kan boltre dig på vores forskellige platforme. 
Denne opgave foregår over hele året og der er selvfølgelig forskel på, hvornår der er mest at lave. 

Grafisk udtryk
Har du erfaring med grafisk arbejde, og kunne du tænke dig at være med til at sætte dit præg på festivalen, men generelt i foreningens arbejde. Så kunne vi godt bruge dine evner, for vi har mange ideer, men ikke evnerne.

Opgaverne kan variere meget fra grafik til hjemmeside og sociale medier, layout til plakater, flyers, t-shirts og meget andet. 

Under festivalen
Vi har brug for frivillige, der arbejder under selve festivalen. Dette omhandler opgaver i baren, madboder, loungen, garderobe, billetkontrol eller oprydning/rengøring inde såvel som ude. Du arbejder minimum 6 timer, oftest fordelt på enten 2 x 3 timer eller 1 x 6 timer.
(Kan du ikke arbejde 6 timer? Så kontakt os alligevel)

Stagehands og stagemanager
Vi har brug for nogle til at hjælpe med sceneskift mellem hver koncert. Medbring gerne erfaring i forhold til håndtering af udstyret.
En stagemanager, der sørger for alt kører efter planen. Denne post kræver erfaring og villighed til at medtage en "lærling". Disse vagter forventes at vare hele dagen. 

Backstage
Er du serviceminded, så mangler vi dig til at sørge for vores bands bag ved scenen. Som backstage crew sørger du for at bandsne har det godt. Du skal stå for forplejning og oprydning af lokalet, så det er klart til det næste band. Denne vagt kan deles af to personer som er der hele dagen.

Lys/lyd:
Har du erfaring med at lave lys og/eller lyd. Så har vi også brug for dig. Det er ikke alle bands der medbringer egne lys- og/eller lydperson. Derfor har vi brug for nogen der kan træde til og hjælpe. Det forventes du kan hjælpe hele dagen.

Før og/eller efter festivalen
Vi har brug for frivillige, der arbejder før og/eller efter festivalen. Dette vil typisk være opgaver inden for opsætning og nedtagning af selve festivalen, både scener, lys, lyd, barer og telte. Du skal til disse vagter forvente lange arbejdstider, oftest fordelt på to dage omkring afholdelse af selve festivalen.

Før Festivalen
Vi har brug for frivillige, der har skruet hænderne godt på og som har lyst til at være en del af et stærkt team, der står for at etablere udsmykning, barområder og lounges etc. til festivalen. Der er ikke et bestemt antal timer, der forventes at du kan deltage, men der må påregnes weekendarbejde.

Før, under og efter festivalen
Vil du bare gerne være med hele tiden for  at få hele oplevelsen med som frivillig? 
Du må selvfølgelig melde dig til alt det du har lyst til.

Hvad får du som frivillig:

Armbånd til festivalen

Forplejning i forbindelse med dine vagter.

Drikkevarer under dine vagter, dog ikke alkohol

En Ribe MetalFestival Crew T-shirt og Ribe MetalFestival krus

Mulighed for at prøve kræfter med frivilligt arbejde, samt muligheden for at blive del af et unikt fællesskab med et fantastisk Ribe MetalFestival crew.

Lyder det spændende? Send en mail til frivillig@ribemetalfestival.dk med en kort beskrivelse af dig selv og hvorfor lige netop du skal med på holdet.