Ribe MetalFestival Præsenterer


Lyt til: Funeral Bliss


"En mørk magtdemonstration, der cementerer bandets status som et af de, hvis ikke det bedste band, inden for kulsort død herhjemme."
Sådan beskrev mediet GFRock Crocells femte album, "Relics" fra 2018 og understregede dermed, at Crocell længe har været helt fremme i forreste geled på den danske metalscene. Siden grundlæggelsen i 2007 har bandet fra sin base i Aarhus leveret ekstremmetal af højeste karat. Med afsæt i intense liveshows og en melodisk og tonstung dødsmetal var Crocell ikke længe om at gøre sig gældende som et af de mest interessante danske navne.
Efter et par line-up-ændringer begyndte Crocells lyd i sær fra "Prophet'sBreath", at blive mere dyster, ondskabsfuld og sort. Den udvikling nåede sin foreløbige kulmination i 2021 med dobbelt-EP'en "BaptizedinBullets"/"FuneralBliss", som både overraskede med sit eksperimenterende format og en til tider bidende og hæsblæsende blackmetal.
I 2023 lagde Crocell vejen forbi Tue Madsens berygtede Antfarm-studie for at indspille den syvende udgivelse, en knivskarp samling af hidsig, sort dødsmetal.

Asbjørn Steffensen - Vokal
Mads B.H. Gath - Guitar
Andreas Posselt - Trommer
Tommy Christensen - Guitar
Onkel K. Jensen - Bas

Facebook - Instagram - Spotify - Hjemmeside